Qui som?

Patrimonis Invisibles és un col·lectiu format per gent de diverses disciplines que treballa per treure de l’anonimat elements patrimonials. Per aconseguir-ho fem ús del carrer com espai expositiu. Fem dels espais públics museus a l’aire lliure que ens expliquen la ciutat. També fem servir intervencions artístiques que busquen la sorpresa i la interacció dels passejants. Tot plantejat des d’una òptica pedagògica que ens permeti entendre el patrimoni i la relació amb el seu entorn.

Els Invisibles d’aquest col·lectiu som:

Agustí Giralt, historiador especialista en els barris de Sants, Hostafrancs i La Bordeta. Autor del bloc d’història local Memòria de Sants i dels llibres Del Somni al silenci, sobre la Segunda República i la Guerra Civil a Sants  i Inventari de Can Batlló, llibre col·lectiu sobre la fàbrica de La Bordeta.

Marta Sánchez, conservadora-restauradora i gestora del patrimoni en formació. Interessada en temes de didàctica, conservació del patrimoni arquitectònic, urbanisme i paisatge urbà en els barris de Sants, Hostafrancs i La Bordeta. Col·laboradora puntual a La Burxa.

Carme Illa, arquitecta interessada en el patrimoni i en fer-lo visible mitjançant intervencions artístiques urbanes que posin de manifest el seu valor. Autora del bloc Obreria, de divulgació de temes relacionats amb l’arquitectura.

Anuncios