Certamen de fotografia a Instagram #Patrimonicablejat_shb

En els darrers anys el desplegament de la xarxa de fibra ha omplert les façanes dels nostres barris de cablejat.

Una problemàtica que des de fa uns quants mesos molts veïns i veïnes estan denunciant a les xarxes a través de l’etiqueta #PatrimoniCablejat.

Des de La Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs, l’Associació de Comerciants Creu Coberta i el Col·lectiu Patrimonis Invisibles hem creat un certamen de foto denúncia que ens serveixi per visualitzar la problemàtica i l’impacte que té als nostres barris.

Consulteu aquí les bases

1. La Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs, l’Associació de Comerciants Creu Coberta i el Col·lectiu Patrimonis Invisibles (en endavant entitats organitzadores) convoquen el 1r Certamen de foto denùncia de Fotografia Instagram  #Patrimonicablejat_shb 

2. Entraran a formar part del certamen totes aquelles persones que pugin fotografies ubicades a Sants, Hostafrancs i la Bordeta a través de l’aplicació Instagram amb el hashtag  #Patrimonicablejat_shb També es pot incloure el #Patrimonicablejat.

El certamen està obert a persones majors de 17 anys. El període de participació serà del 9 de juny de 2021 al 9 de juliol de 2021. Per tal que es pugui veure la fotografia, el compte d’Instagram ha de ser públic. 

3. Tema 

Foto denùncia de males praxis en la instal·lació de cablejat als barris d’Hostafrancs, Sants i La Bordeta. Cal que les fotografies siguin d’aquests barris i que estiguin correctament localitzades amb el nom del carrer i el número de la finca.

4. Premis

L’objectiu d’aquest certamen no és premiar fotografies, sinó visibilitzar i denunciar la problemàtica. 

Per aquest motiu no hi haurà un premi a la millor fotografia, sinó que es farà un sorteig entre totes les fotografies que compleixin les bases del certamen. 

Es sortejaran tres vals de compra per valor de 60 euros per consumir a les botigues de l’Associació de Comerciants Creu Coberta, entre totes les persones participants i compleixin amb les bases del concurs

5. Persones guanyadores

Les persones guanyadores seran contactades a través d’un missatge a la seva fotografia a Instagram. Els noms de les persones guanyadors també es faran públics als comptes de Facebook, Twitter instagram i altres canals de comunicació de les entitats organitzadores.

Les persones guanyadores s’hauran de posar en contacte amb l’organització enviant un correu a comunicacio@federaciohostafrancs.cat

6. Drets d’imatges

Els drets de les imatges realitzades i presentades al concurs seran sempre propietat de l’autor/a i amb Instagram com a copropietari (tal com marquen les normes d’Instagram). Tot i això, les persones participants cedeixen a les entitats organitzadores els drets per utilitzar-les (no per a usos comercials) sempre mencionant l’autor de la fotografia. Les fotografies participants en el concurs també es cedeixen per utilitzar-les a les xarxes socials i altres canals de comunicació de les entitats organitzadores així com altres mitjans de comunicació o pàgines web informatives.

7. Ús de dades personals

7.1 Pujar les fotografies a Instagram amb #Patrimonicablejat_shb  implica el permís perquè ens posem en contacte amb les persones guanyadores a través d’un missatge a la fotografia o mitjançant correu electrònic. 

Els noms de les persones guanyadores també es faran públics a les xarxes socials i als canals de comunicació de les entitats organitzadoresde la Federació, la pàgina web i altres canals de comunicació. 

7.2 Us informem que les dades de les persones guanyadores no s’incorporaran a cap fitxer de les entitats organitzadores.

7.3 L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema online informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se. 

8. Acceptació Bases

La publicació d’imatges a Instagram i Facebook amb el hashtag #Patrimonicablejat_shb significa l’acceptació d’aquestes bases i de les condicions legals d’Instagram que poden consultar-se a: http://instagram.com/legal/terms

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s