Acció #PlantemHivernacle

Fa prop de vint anys s’obria al número 32 del carrer de Melcior de Palau l’Hivernacle, un centre de jardineria que s’ha convertit per si sol, en un espai emblemàtic del barri. Un negoci que sempre ha tingut les portes obertes a tot tipus d’activitats culturals i que també ha pensat en els més petits habilitant espais per al joc.

Pel que fa al tema que concerneix al nostre col·lectiu, la defensa del patrimoni, cal destacar que l’Hivernacle ha sigut un exemple magnífic de com, donant una segona vida als edificis, es poden aconseguir espais plens d’encant que permeten seguint mantenint la memòria del que van ser els nostres barris. I és que l’edifici on es troba aquest negoci és una de les històriques fàbriques de Sants.

Per tots aquests motius des de Patrimonis Invisibles volem solidaritzar-nos amb la gent de l’Hivernacle, per que creiem que defensar el patrimoni també significa defensar el barri i la seva gent i fer front a l’especulació.

Per aquest motiu us proposem una acció en la que no haureu de perdre molt de temps i que vol donar visibilitat a aquesta situació i el suport del veïnat del barri.
Només cal que feu una foto a alguna planta que tingueu i que la compartiu a les xarxes socials amb l’etiqueta #plantemhivernacle

Col·lectiu Patrimonis Invisibles

 

Acció hivernacle-1-01

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s